Vi kommer veckovis informera Er medlemmar och framförallt alla juniorer om kommande träningsperiod, tävlingsresultat och events.

GRATTIS Victor till turneringsseger PS 13 i Strängnäs. Positiv attityd och hårt arbete lönar sig – bra jobbat!!
Victor Sjöström2

  • Med Daniel som arrangör genomfördes i lördags en grymt uppskattad minitennisturnering i Boo rackethall. 15 barn från SDTK deltog!

Mini-tennis i Boo

Mini-tennis i Boo2

  • Våren är här! Vi har påbörjat arbetet med våra fina grusbanor. Är Du intresserad av att hjälpa till kontaktar du Gunilla på kansliet.
  • Som vi tidigare informerat arbetar vi i tre veckors intervaller i tennisskolan. Vi har i stort samma planering för alla barn och ungdomar men vi nivåanpassar övningar och innehåll för att möta barnen på rätt nivå. Vi har en ganska svår period bakom oss med toppspinn och volleydrive som barnen klarat bra. Vi avslutar perioden med matchträning!
  • Vi vill påminna om att alla måste ta med sig vattenflaska! Alla träningar består av teknik, spel och fysträning. Alla MÅSTE dricka vatten under träningen! Tyvärr har alltför många glömt sin flaska… vi får ta längre paus, barnen dricker vatten i omklädningsrummet, och på så sätt förlorar vi både dyrbar tid och koncentration varje timme.
  • Glöm inte att anmäla er till våra sommarläger v. 24 och 25

Vi ses i hallen!

Tränarna