Next Generation Cup (F d Kalle Anka Cup)
Tyvärr fick vi inte riktigt till resultatet vi hoppats på!
Victor S. når en semifinal i klass 13 B förlorade lite orättvist på målsnöret. Axel E. missade sin plats till slutspelet i Båstad och blev 4.a. Sixten N kämpar i lite motvind just nu, han hade oturen att spilla riktigt varmt vatten över benet och foten, lämnade WO. Sofia P vinner en bra första match, förlorar sen i andra matchen mot Sara Salemyr från Salk med 6-3 6-2. Tom, Willem och Alice möter tyvärr för tufft motstånd i första matchen.

Nu laddar vi för Båstad!

Junior-KM
Vi har många anmälda – kul! Det finns tid och platser kvar, inbjudan hittar ni på anslagstavlan.

Ny och sista träningsperioden
Tiden går snabbt, nu går vi in i den sista träningsperioden för säsongen. Under två veckor kommer vi att repetera/ sammanfatta säsongens arbete. Vi kommer även att ”testa” barnen i deras teoretiska kunskaper gällande regler, räknesätt mm. Vi har i varje temaperiod även övat på linjerna, gameräkning, tiebreak och uppställningar.

Sista träningsvecka
Vecka 21  är den sista ordinarie träningsveckan för alla juniorer i tennisskolan. V 22 blir avslutningsvecka med lekar, saft och skoj!

Lägervecka 24
Vi ställer in lägret vecka 24, för få anmälningar.

Spontanträna
Tyvärr är grussäsongen för kort i Sverige. Personligen tror jag att inom en 5-års period kommer säsongen vara längre, förhoppningsvis september ut. Det är utvecklande att spela utomhus. Det blir längre bolldueller med större variation, vinden, temperaturen och solen används taktiskt. Passa på att spela många timmar och helst match!

Spela bollen i banan!!