Styrelsen uppmanar nu samtliga vuxna, ungdomar  och barn att hålla ordning på sina kläder, racketar, vattenflaskor etc. – samt att omgående sluta att skräpa ner i hallen!

Fredag kväll den 10 februari nödgades klubbens styrelse att en gång för alla ta ett helhetsgrepp och röja upp bland alla kläder, vattenflaskor och annat som lämnats kvar i hallen och under en längre tid samlats i tvättkorgar av vår kanslist Gunilla. Eftersom ingen verkar ha saknat sina “pinaler” under lång tid och pga. att vi nu måste bringa ordning en gång för alla i röran, så har styrelsen nu slängt dessa “kvarglömda” pinaler. Skulle någon mot förmodan plötsligt inse att ni ändå vill ta vara på era “kvarglömda” pinaler, så ligger de just nu (men inte så länge till) bredvid soptunnan utanför entrén till tennishallen.

Styrelsen förväntar sig nu också att de som har flaskor och burkar med dryck med sig in på banan, slänger dessa i de avsedda behållarna invid banorna – men ENDAST OM DESSA BURKAR/FLASKOR ÄR TOMMA. Ej uppdruckna flaskor och burkar FÅR INTE KASTAS I DESSA BEHÅLLARE då detta drar till sig flugor, larver och andra osmakliga små “kamrater”.

Tack på förhand!

/Styrelsen