Coronan försenar banreparationerna ytterligare.

Coronan försenar banreparationerna ytterligare.

2021-04-08

Under veckan har arbetsstyrkan i hallen decimerats från fyra till två personer pga den ökade smittspridningen av coronan.

De två som fortfarande är friska har nu arbetat i 12 dagar, över hela påsken, och behöver få en ledig helg. Sjukläget gör det inte lätt att hitta ersättare. En rimlig bedömning för närvarande är därför att vi är klara med banorna först nästa helg, dvs ytterligare en veckas försening. Bland annat kräver målningen tre dagars torktid. En viss uppmuntran i eländet är att Riksidrottsförbundet nu gått ut till idrottsföreningarna om ytterligare kompensationer pga coronan. Eventuellt har vi ett case.

Vi beklagar självklart situationen och kommer som tidigare att kompensera för förlorade tider, men för närvarande slår smittspridningen av coronan ut all planering, även våra tränare och många medlemmar är drabbade. Och ser vi mer långsiktigt och positivt på det hela så har vi snart tre bra banor att spela på.För den som längtar utomhus kan vi rekommendera Sundbyberg och Haga som öppnat sina banor.

Med vänlig hälsning,

Ulf Enander

Coronan försenar banreparationerna ytterligare.