Tävlingar i Sverige

Alla spelare som deltar i svenska tennistävlingar behöver registrera sig för att få ett tävlingslicensnummer. Licensen är kostnadsfri till och med det år man fyller 12 år. Spelare som är 13-18 år betalar en juniorlicensavgift och spelare 19 år och äldre en seniorlicensavgift. Betalning av licensavgift görs via Tävling Online. Spelare 13 år och äldre kan registrera sig för en kostnadsfri motionärslicens som gäller för spel i kategori 4-klasser, dvs. ej ratinggrundande klasser. Licensen för spelare upp till 12 år och betald junior- och seniorlicens innefattar en försäkring som gäller för tävling och träning. Försäkringen gäller endast för spelare som är stadigvarande bosatta i Sverige. Genom att registrera sig för licens, så samtycker jag att mina resultat, mitt tävlingsdeltagande och min ratingpoäng publiceras på Tävling Online samt att mina uppgifter delas med ITF för beräkning och publicering av World Tennis Number. Detaljer kring detta finns att läsa i integritetspolicyn på www.tennis.se.

Anmälan till Tävling

För att anmäla dig till en tävling, gå in på Tournament planner.

Du loggar in med ditt licensnummer och ett lösenord som du själv bestämmer första gången du loggar in på denna sida. OBS! att anmälan är inte är fullständig förrän betalning gjorts och du fått en bekräftelse på din anmälan via e-post.

När lottningen till den tävling du anmält dig till är klar, går du bara in på Tournament planner och söker på den tävling du är anmäld till, så ser du spelschema och speltider.

Det ankommer på spelaren själv (föräldrarna) att anmäla sig till tävlingarna samt att betala anmälningsavgift.