Vuxenträning

Alla är välkomna att träna med oss! Vi erbjuder allt från nybörjarkurser till individuella lösningar för veteraner som spelar på nationell och internationell nivå.

Gruppträning

Gruppträning är den vanligaste träningsformen för vuxna och framförallt för nybörjare i SDTK. Vi erbjuder träning på vardagar kl 07-14, gruppträning kl 7-9 och individuell träning därefter. Vi lär ut basteknik och enklare spelövningar, ni lär er att spela både singel och dubbel. Målet med träningen är att vi ska ge er tillräckligt med kunskap, spelförmåga och nätverk för att komma vidare med tenniskarriären.

Kombination

Vanligt är att kombinera gruppträningen med ett individuellt upplägg i form av privattimmar. Det varierar hur upplägget ser ut. Det är du och din tränare som gemensamt hittar en träningsform som passar just dig. Ambitionen kan vara att fördjupa sig i ett slag, lära sig att spela match eller helt enkelt nå en ny nivå.

Individuellt Upplägg

Oberoende av spelstyrka kan du välja ett helt individuellt upplägg. Du kanske vill nå en ny division i gruppspelet, behöver hjälp med hur du ska träna tillsammans med kompisar för bättre effekt eller av praktiska skäl föredrar ett mer flexibelt alternativ än gruppträning på fasta tider.

Teamträning

Det är aldrig för sent att satsa på tennis! Vi gör även paketlösningar för team som är redo att lägga lite extra tid på sin tennis. Ett vanligt upplägg är gruppträning 2 pass/vecka i kombination med individuella tekniktimmar och fysträning.
Till Anmälan