Nya tennishallen

Nya tennishallen

2016-03-20

Äntligen har det lossnat!Kommunstyrelsen fattade idag den 11 januari beslut om att ställa sig positiv till en ny hall för Saltsjö-Duvnäs Tennisklubb! Efter åratal av hårt arbete, bakslag och nya tag ser det äntligen betydligt ljusare ut. Vi är inte i hamn ännu, men idag har vi tagit ett rejält kliv framåt.Vårt mål är att få bygga en helt ny hall, visserligen inte på vår drömplats vid Långsjön, men inte så långt bort.

Platsen är i Ektorp, förbi avtaget mot sjukhuset, precis efter underfarten av motorvägen.Vi bedömer läget som bra. Det blir inte mer än ca fem minuters säker gångväg från bägge skolor för våra juniorer och för klubbmedlemmarna i stort är skillnaden oväsentlig.Nu kommer vi att jobba vidare tillsammans med kommunens politiker och tjänstemän som stöttar projektet.

Vår förhoppning är att vi inte skall stöta på en massa fördröjningar utan att vi inom en inte allt för avlägsen framtid har en ny, funktionell hall som lever upp till höga önskemål både för spel och för social samverkan.Vi återkommer med rapportering – boka in årsmötet måndagen den 21 mars. Då har vi säkert en hel del att berätta. Så länge får vi glädjas tillsammans över dagens besked.

Styrelsen

Nya tennishallen